Schoolgesprek

Silvas is de ontwikkelaar van het platform Schoolgesprek.nl. Dit veelgebruikte platform om ouderavonden en oudergesprekken te plannen kunt u bezoeken via http://www.schoolgesprek.nl. Informatie over de prijzen en licenties voor Schoolgesprek.nl vindt u hier [openen].

Onderwijs

Sinds 2006 is Silvas betrokken bij het Nederlandse onderwijs. Deze betrokkenheid heeft geresulteerd in diverse internationale erkenningen. Zo heeft het project ‘i-starr learning’ in 2012 de Nationale E-learning award gewonnen alsook de Learning Impact Leadership Award (Toronto, Canada) en de AV technology Award (honoring End-User & innovation Las Vegas)

Ook binnen het basisonderwijs is Silvas actief. Schoolgesprek.nl en Leerjemee.nl zijn twee titels die gebruikt worden op diverse basisscholen in Nederland.

Juist omdat wij zoveel ervaring hebben met onderwijs en didactiek zijn wij in staat om de vertaalslag te maken tussen informatie en leren. Voor diverse coaches, leerkrachten en sprekers hebben wij online cursusmateriaal ontwikkeld. Door deze vorm van e-learning kunnen bezoekers van de cursus (tegen betaling) de les online volgen.

Webinars

Webinars zijn online presentaties waarbij de toeschouwer vanaf zijn ‘luie’-stoel mee kan doen aan de digitale bijeenkomst. Het voordeel van webinars is dat toeschouwers / cursisten niet gebonden zijn aan een enkele plaats. Vanaf iedere locatie kan de cursus gevolgd worden. Ook is het mogelijk om te chatten en zijn er audio / video apparaten aan te sluiten. In opdracht van een Nederlandse uitgeverij heeft Silvas in 2015 wekelijks een webinar verzorgd voor Nederlandse docenten om hun te informeren over de mogelijkheden die IT binnen het onderwijs biedt.