U wilt uw organisatie op een unieke en professionele manier presenteren op het internet: daarvoor heeft Silvas juiste kennis en tools in huis. Sinds 2004 ontwikkelen wij websites en webwinkels. Of het nu gaat om een kleine website voor de startende MKB-er of een complex platform voor groot zakelijk gebruik; wij zorgen voor een uniek resultaat.

Onderhoud van websites & CMS

Silvas ondersteunt vrijwel alle populaire CMS’ die op dit moment beschikbaar zijn. Een CMS is een systeem waarmee de inhoud van de website eenvoudig aangepast kan worden. Vaak bestaat een CMS uit modules die Silvas kan uitbreiden. Hierdoor kan bestaande technologie omarmd worden (waarom zouden we twee keer het wiel uitvinden?) en is het altijd mogelijk om de functionaliteit aan uw wens aan te passen.

Voorbeeld 1; een woning stichting biedt huizen aan via hun website. Door de ‘huizen’-module die Silvas ontwikkeld heeft kan de beheerder makkelijk woningen (foto’s, tekst en gegevens) toe voegen aan de website.

Voorbeeld 2; een fabrikant van boormachines wil onderdelen verkopen via de website. Silvas gebruikt een bestaand winkelwagensysteem en koppelt dit aan de interne database van de fabrikant. Klanten kunnen per product de onderdelen zien en reserve onderdelen bestellen.

Onderhoud

In het verleden kon een website gebouwd worden, om vervolgens jarenlang te laten draaien. Helaas verandert internet tegenwoordig zo snel dat dat niet meer mogelijk is. Websites zijn niet meer statisch en worden veelal gekoppeld aan externe informatiebronnen (Facebook, Instagram, Twitter) en voorzien van interactieve elementen. Ook de apparaten waarmee de bezoekers de website bekijken veranderen continu. Sinds 2015 is het aantal bezoekers van websites dat een mobiele telefoon gebruikt om de website te bekijken zelfs hoger dan het aantal desktop-gebruikers. Silvas biedt u één oplossing waarmee al het onderhoud aan uw website gedaan wordt. Zo bent u zeker van een dynamische website, die toch jarenlang mee kan.