Hosting & servers

Uw website en app is op de servers van Silvas in goede handen. Wij bieden een op-maat pakket aan dat precies aansluit op de eisen die uw website stelt. Een complexe website met een hoog aantal bezoekers stelt meer eisen aan de server. Of misschien heeft u een server nodig die voorzien is van speciale beveiligingscertificaten?

Alleen klanten die ook andere diensten afnemen van Silvas kunnen gebruik maken van onze servers. Hierdoor is het aantal gebruikers per server beperkt, en bent u verzekerd van goede kwaliteit. Door uw website op onze server te plaatsen wordt er dagelijks een backup van uw website gemaakt en kunt u onze helpdesk bellen om direct hulp te krijgen bij eventuele vragen.

Voor het versturen van e-mail beschikken wij over speciale mail-servers.

Certificaten

Wanneer u op uw website werkt met gegevens van personen moet u een zogenaamd SSL-certificaat ge├»nstalleerd hebben. Dit certificaat beveiligd de verbinding tussen de computer van de gebruiker en uw website. Als de bezoeker bijvoorbeeld een wachtwoord invult op uw website kunnen derden deze gegevens niet ‘afluisteren’. Dit verhoogt de beveiliging. Google heeft aangegeven dat websites met een SSL certificaat een streepje voor hebben op websites zonder certificaat, het is dus ook nog eens goed voor uw vindbaarheid.

Ook uw email kunt u voorzien van een certificaat. Ontvangers van e-mail berichten met een certificaat weten zeker dat de e-mail afkomstig is van de computer van de eigenaar van het emailbericht, en niet door derden is verzonden. Silvas maakt zelf ook gebruik van e-mail die voorzien is van een certificaat.