logo

Ecabo Erkend Leerbedrijf

Silvas is een erkend leerbedrijf voor Niveau 2 & 4 ICT-stagiaires.

Zoek je een leerzame stageplaats, en wil je meewerken aan onze projecten? Vul deze quickcheck in om te kijken of jij een geschikte stagiair bent, en neem daarna contact met ons op!

Voor meer informatie over onze stage-vacatures kan je kijken op de website van Ecabo.

Wat zeggen onze stagiaires over Silvas?

David vd. B.
Hallo,
Ik ben David vd B en ik ben 17 jaar oud. Ik vind het erg leuk om bij Silvas stage te mogen lopen omdat ik hier veel kan leren en veel mogelijkheden heb en ga krijgen, ik ben hier 31 maart begonnen met stage lopen en ik blijf hier stage lopen tot het einde van dit schooljaar. ik heb al in een paar dagen veel geleerd hier en zal hier naar mij verwachting alleen meer goeie ervaringen en kennis opdoen, Ik heb ook het geluk dat ik bij Silvas in de straat woon dus voor mij is dit erg handig. Mijn werkzaamheden bij Silvas zijn aan sites werken of aanpassen en later in deze stage mag ik ook gaan leren programmeren. Dus ik heb nog veel te leren en gelukkig kan ik dat bij Silvas doen.


Gerben L. (snuffelstage)
Hallo,
Ik ben Gerben L. Ik ben 13 jaar. Ik Loop hier een dag stage. Het Is er erg leuk. Je kan er veel leren hoe je websites maakt en programmeert. Als je voor ICT zou kiezen zou ik je Silvas aanraden. Je hoeft niet constant te werken je mag ook een pauze tussendoor nemen. Ik geloof dat ik deze hulp heel erg kan gebruiken als ik later ICT ga doen. Ik woon ook in Klundert dus het is ook niet zo’n eind. Je werkt vanaf 9:00 tot 17:00 dus het zijn normale werktijden. Bij Silvas is alles oke! Ik vind het leuk om hier stage te lopen.