Waarom Silvas?

Door onze brede kennis helpen wij u bij het ontwerpen van een website, maar kunnen wij u ook adviseren over de marketing en alle bijkomende zaken zoals optimale beveiliging en analyse van het gedrag van bezoekers op uw site. Silvas heeft eigen programmeurs zodat wij in staat zijn om top kwaliteit maatwerk te leveren. U kunt een creatieve oplossing en een eerlijk advies verwachten.

Toekomstvisie

Afgelopen jaren is internet exponentieel gegroeid. Een dienst als Youtube bestaat nog maar sinds 2005, op dit moment worden er iedere minuut meer dan 24 uur video geupload. Wij verwachten dat de groei van internet de komende jaren niet af neemt. Steeds meer apparaten worden aangesloten op internet. Internet zal meer en meer proberen om een échte ervaring te bieden. Geen afbeeldingen meer maar filmpjes. Geen statische pagina’s  maar panorama foto’s en 3d animaties. Webwinkels zullen van magazine veranderen in werkelijke winkelervaring. Apps spelen hierbij een belangrijke rol.

Werkwijze

Het omzetten van een concept tot een succesvol product is niet alleen een kwestie van het programmeren van een website. Tegenwoordig kan iedereen “een website” maken, daarom is het belangrijk dat u tijdens de ontwikkeling een partner heeft die met u meedenkt.

Kennismaking
Wij willen graag het verhaal achter uw bedrijf of organisatie horen, daarom komen wij graag langs om kennis te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om op ons kantoor af te spreken.

Creatieve proces
Gedurende de ontwikkelperiode denken wij graag met u mee, daardoor kunt u gebruik maken van de ervaring die wij hebben opgedaan tijdens de andere projecten die wij gerealiseerd hebben.

Technische specificaties
Nadat de ideeën uitgewerkt zijn zoekt Silvas een passende technische oplossing. Uiteindelijk is het de techniek die voor u moet gaan werken, daarom zijn de technische oplossingen altijd maatwerk.

Offerte
U ontvangt van ons een overzichtelijke offerte waarbij de verschillende onderdelen van het project los gespecificeerd worden. Zo weet u welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Ook bepalen wij een tijdspad en de wijze van oplevering.

Realisatie
Het ontwikkelteam van Silvas gaat aan de slag om een uniek product voor u te bouwen

Marketing
Tijdens het ontwikkelen van uw product denken wij alvast na over de marketing, hoe gaat u gebruikers attenderen op uw website of product? Misschien wil u ook een flyer of brochure in dezelfde stijl als uw digitale product? Doordat onze grafische ontwerpers al bij het project betrokken zijn, weet u zeker dat uw overige media precies hetzelfde communiceert als uw website.

Instructie
Als het product klaar is om in gebruik te nemen zorgen wij voor duidelijke instructie, en indien u dat wenst een handleiding. Wij helpen en adviseren u bij het integreren van de oplossing in uw bedrijfsproces.

Evaluatie
Het product draait en u bent tevreden. Silvas is dan niet klaar wij evalueren het ontwikkelproces en controleren ook na oplevering diverse keren of het product nog stabiel en naar wens draait. Wanneer wij merken dat internettrends wijzigen, en u daarvan kunt profiteren brengen wij u daarvan op de hoogte.