Wij beschikken over speciaal ingerichte mailservers die geschikt zijn voor het versturen van grote hoeveelheden e-mail. Deze mailservers voldoen aan de laatste anti-spam eisen waardoor de kans zeer klein is dat uw email in de ‘ongewenste-mail box’ terecht komt.

Email op uw website

De mailservers kunnen wij koppelen aan uw website, zodat u met uw website professionele mailings / nieuwsbrieven kunt versturen. Het is zelfs mogelijk om nieuwsberichten op uw website automatisch te mailen naar uw ‘abonnees’. De e-mail kan voorzien worden van uw eigen huisstijl of uw eigen handtekening. Ook uw eigen (privé) e-mail kunt u versturen met onze mailservers.

Met de email software die wij bieden kunnen uw klanten zelf aangeven welke mailings zij wensen te ontvangen. U kunt uw klanten indelen in subgroepen zodat u per groep een mailing kunt versturen. Daardoor ervaren uw ontvangers de email die u stuurt als welkom, relevant en informatief.

Diagnose bij problemen

Misschien maakt u nog geen gebruik van onze mailserver  en heeft u last van e-mail die niet aan komt? Neem dan contact met ons op, wij beschikken over diagnostische programma’s die kunnen controleren waarom uw email niet aankomt.