Met de opkomst van de smartphones zien steeds meer bedrijven dat Apps een belangrijke rol kunnen spelen bij het bereiken van de juiste doelgroep. Wanneer uw klant uw App op zijn telefoon heeft staan, draagt hij uw informatie overal met zich mee. Combineer uw App met interactieve elementen als fotocamera, GPS of gyroscoop om uw gebruikers een totale ervaring te bieden.

  • – Een app die de informatie over uw producten overzichtelijk presenteert als een digitale brochure
  • – Een app om zoveel mogelijk bezoekers naar uw website door te verwijzen. (Marketing)
    Voorbeeld; voor een leverancier van schoonmaak producten voor Zwembaden een app waarmee u een foto kunt maken van uw zwembad. De app analyseert de foto en toont welke producten u wellicht kunt gebruiken.
  • – Winkel app waaruit uw klanten direct kunnen bestellen
  • – En natuurlijk: games in diverse soorten en maten

Portfolio: App voor de Stichting Vrienden van Cobbenhagen

IMG_8639 - kopieVoor Stichting Vrienden van Cobbenhagen, heeft Silvas een app ontwikkeld die deelnemers met elkaar in contact brengt. De Vrienden van Cobbenhagen is hét exclusieve netwerk van Tilburg University. Hierin is een groep zeer betrokken en prominente alumni van de universiteit verenigd. Het netwerk is uniek voor Nederlandse universiteiten.

Met deze app kunnen deelnemers contact met elkaar opnemen, zoeken in profielen en de persoonlijke gegevens actueel houden.